U Zaječaru održan partnerski sastanka u okviru Klikni zeleno projekta

Timočki omladinski centar i organizacije članice konzorcijuma Klikni zeleno održale su u ponedeljak 16. aprila 2018. godine partnerski sastanak u Zaječaru.

Predstavnici TOC tima i Omladine JAZAS-a Požarevac, Krovne organizacije mladih Srbije i Društva za zaštitu prirode “Stara planina” iz Pirota, tokom partnerskog sastanka razgovarali su akcionom planu, a podeljena su i zaduženja za naredni period.

Dogovoreno je da prvi u nizu od tri treninga bude realizovan trening o Modelima civilne zaštite u EU, a zatim i trening o Zaštiti prirode i prirodnim dobrima, te trewning o Volontiranju u civilnoj zaštiti.

Pored ovih treninga koji su namenjeni OCD iz istočne Srbije koje se bave zaštitom životne sredine i volonterskim centrima, te članicama mreže Klikni zeleno, dogovoreni su i naredni koraci kada je u pitanju javno zagovaranje za životnu sredinu.

Projekat Klikni zeleno, Timočki omladinski centar realizuje u partnerstvu sa Krovnom organizacijom mladih Srbije, Omladinom JAZAS-a Požarevac i Društvom za zaštitu prirode “Stara planina” iz Pirota, a uz podršku Regionalnog centra za životnu sredinu i Pvedske agencije za razvoj i saradnju, a kroz program podrške OCD za životnu sredinu CSOnnect.


« Prethodna


Sledeća »