Prijava za trening o zelenoj ekonomiji GEAR

Smart kolektiv upućuje poziv svim zainteresovanim organizacijama civilnog društva u Srbiji koje se bave zelenom ekonomijom, zaštitom životne sredine, održivim razvojem i zelenim preduzetništvom da se prijave za učešće na dvodnevnom regionalnom treningu o zelenoj ekonomiji, koji će biti organizovan tokom septembra 2018. godine u Crnoj Gori. Trening organizuje FORS Montenegro u okviru projekta GEAR – Zelena ekonomija za razvoj regiona, na kojem je Smart kolektiv jedna od partnerskih organizacija.

Trening o zelenoj ekonomiji će okupiti 30 predstavnika civilnih organizacija iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Deset predstavnika organizacija iz Srbije će imati priliku da učestvuju na treningu i povežu se sa svojim kolegama iz regiona. Za sve učesnike biće organizovan prevoz i obezbeđen smeštaj od strane organizatora. O tačnom datumu i mestu održavanja treninga odabrane organizacije će biti obaveštene tokom avgusta.

Kriterijumi za prijavu:

– Aktivnosti organizacije su usmerene ka temama zelene ekonomije, zaštite životne sredine, održivog razvoja ili zelenog preduzetništva
– Organizacija postoji duže od godinu dana i ima do sada minimum jedan uspešno realizovan projekat
Organizacije koje ispunjavaju ove kriterijume biće rangirane na osnovu motivacije da učestvuju na treningu. Deset najbolje rangiranih organizacija biće pozvano na trening.

Rok za prijavljivanje: 15. avgust 2018. Za sva dalja pitanja možete kontaktirati Smart kolektiv putem mejla tamara@smartkolektiv.org

Prijava


« Prethodna


Sledeća »