Biblioteka

CSOnnect BILTEN, broj 8

U julskom broju CSOnnect biltena za 2018. godinu, između ostalog na strani 25 pročitajte tekst o tome kako smo u Zaječaru obeležili Dan zaštite životne sredine.

 

 

 

preuzmi ovde


CSOnnect BILTEN, broj 5

Novi broj CSOnnect biltena je posvećen projektima koje je uspešno sprovelo 11 konzorcijuma organizacija civilnog društva, koji su obuhvatili ukupno njih 66 u različitim delovima Srbije, a rezultati su brojni!

Rezulteti Klikni zeleno projekta su na stranama 20 -21.

 

preuzmi ovde


Klikni zeleno Podsetnik za volontiranje u vanrednim situacijama

Podsetnik za volontiranje u vanrednim situacijama objavljen je u okviru projekta “Klikni zeleno” koji je realizovao Timočki omladinski centar uz podršku CSOnnect programa REC kancelarije u Srbiji.

Brošura sadrži zablude o vanrednim situacijama, savete za uspostavljanje volonterskog servisa i opise najčešćih zadataka u vanrednim situacijama.

U izradi brošure korišćene su informacije iz Podsetnika o volonterizmu u kriznim situacijama “ZA VOLONTERIMA TRKA I KAD NIJE FRKA” Centra za građansko delovanje iz Obrenovca.

preuzmi ovde


Klikni zeleno Brošura o postupanju i zaštiti u slučaju poplava

Brošura o postupanju i zaštiti u slučaju poplava objavljena je u okviru projekta “Klikni zeleno” koji je realizovao Timočki omladinski centar uz podršku CSOnnect programa REC kancelarije u Srbiji.

Brošura sadrži neke od najvažnijih saveta kako sprečiti poplave i šta raditi kada dođe do poplava.

U izradi brošure korišćene su informacije iz “Porodičnog priričnika za ponašanje u vanrednim situacijama” – Sektora za vanredne situacije Ministarsva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Misije OEBS-a u Srbiji.

preuzmi ovde


Klikni zeleno Brošura o zaštiti od požara

Brošura o zaštiti od požara objavljena je u okviru projekta “Klikni zeleno” koji je realizovao Timočki omladinski centar uz podršku CSOnnect programa REC kancelarije u Srbiji.

Brošura sadrži neke od najvažnijih saveta kako prevenirati i reagovati u slučaju požara.

U izradi brošure korišćene su informacije iz “Porodičnog priričnika za ponašanje u vanrednim situacijama” – Sektora za vanredne situacije Ministarsva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Misije OEBS-a u Srbiji.

preuzmi ovde


Klikni zeleno – aktivnosti na projektu

Prezentacija projektnih aktivnosti sa završnog sastanka mreže organizacija civilnog društva iz istočne Srbije iz oblasti zaštite životne sredine u okviru projekta “Klikni zeleno” koji realizuje Timočki omladinski centar uz podršku CSOnnect programa REC kancelarije u Srbiji.

 

 

pogledaj ovde


Uvod u javne politike

Prezentacija Bobana Stojanovića sa 1. treninga za jačanje mreže organizacija civilnog društva iz istočne Srbije iz oblasti zaštite životne sredine u okviru projekta “Klikni zeleno” koji realizuje Timočki omladinski centar uz podršku CSOnnect programa REC kancelarije u Srbiji.

 

 

pogledaj ovde


TOC Brošura za mlade o zaštiti od požara

Brošura za mlade o zaštiti od požara objavljena je u okviru projekta “Znanje čuva mlade od požara” koji je realizovao Timočki omladinski centar u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Grada Zaječara, Odeljenjem za vanredne situacije odnosno Vatrogasno – spacilačkim bataljanom Zaječar i Crvenim krstom Zaječar, a finansiranog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Brošura sadrži neke od najvažnijih saveta kako prevenirati i reagovati u slučaju požara.

preuzmi ovde